Hydracare

background image

URMĂTORUL PAS ÎN HIDRATARE

Vă prezentăm noul PURINA® PRO PLAN® Hydra Care™.
Formula sa inovatoare, cu gust excelent este dovedită că ajută la creșterea consumului de apă al pisicii și la diluarea urinei

product image

PURINA® PRO PLAN® Hydra Care™, un nou concept în hidratarea pisicilor.

Un supliment revoluționar creat pentru a ajuta pisicile să consume în medie cu 27% mai mult lichid în fiecare zi,pe langă apă**, contribuind la creșterea diluării urinei.1.

product image

* Comparativ cu pisicile care consumă doar apă în plus față de hrana uscată. Pisicile trebuie să consume cel puțin 26 ml/kg din greutatea corporală zilnic pentru beneficii.

1 Colliard et al. (2019): Research summary. Evaluation of the effects of a nutrient-enriched water supplement in healthy domestic cats in Europe.

background image

Pisicile, în mod natural consumă mai puțină apă și pot fi foarte pretențioase, chiar și atunci când le oferi apă curată și proaspătă în fiecare zi

detail icon

Pisicile domestice în mod natural consumă puțina apă

Deoarece strămoșii pisicilor s-au adaptat să supraviețuiască prin obținerea apei din hrana lor

detail icon
detail icon

Acestea au capacitatea de a concentra urina la niveluri ridicate, ceea ce poate fi o problemă în anumite situații și poate duce la deshidratare

Creșterea consumului de apă al pisicii este foarte importantă, în special dacă aceasta suferă de probleme ale tractului urinar

detail icon

PREZENTAREA CELUI DE AL TREILEA BOL CA SOLUȚIE SIMPLĂ

Hydra Care™ oferă un jeleu cu textură moale și gust delicios, care este servit separat, ca un al treilea bol suplimentar, fără a înlocui apa sau hrana.

Formula va determina pisicile să o consume cu plăcere datorită gustului său excelent, crescând astfel cantitatea totala de lichide și reducând densitatea și osmolalitatea urinei.

three bowls image three bowls image three bowls image

PURINA® PRO PLAN® HYDRA CARE™
FACE DIFERENȚA

Adăugarea PURINA® PRO PLAN® HYDRA CARE™ în alimentatia unei pisici poate crește consumul de apă. Aceste efecte pot oferi beneficii pentru sănătatea pisicilor care au nevoie de un consum mai mare de apă pentru starea lor generală de sănătate.

increased liquid intake image

Demonstrat că ajută la creștea consumului total de apă și promovează hidratarea**

urine dillution image

Crește diluarea urinei

great taste image

Gust excelent

**Comparativ cu pisicile care consumă doar apă în plus față de hrana uscată. Pisicile trebuie să consume cel puțin 26 ml/kg din greutatea corporală zilnic pentru beneficii.

cat image

PURINA® PRO PLAN® HYDRA CARE™
este susținut de cercetare științifică

background image

PURINA® PRO PLAN® HYDRA CARE™
URMĂTORUL PAS ÎN HIDRATARE

cat image product image

Pentru mai multe informații, vă rugăm să discutați cu medicul veterinar sau să contactați Nestlé Purina